Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Різдвяні історії під подушку

           Різдво – пора див і світла, час жаданих подарунків і солодких різдвяних історій. А ви знаєте, яким повинно бути справжнє Різдво? Приходьте до Національної бібліотеки України для дітей і ми вам покажемо, розкажемо та почитаємо!

           Напередодні свят до читального залу відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітав маленький читайлик, якому кортіло більше дізнатися, які дива трапляються під час Різдва. Він захопливо ловив кожне слово і замріяно слухав різдвяні історії, які заховалися на сторінках книжки Наталії Пашинської «Різдвяні історії під подушку». Прослухавши декілька історій, хлопчик дізнався про те, як маленькому кошеняті кортіло побачити подарунок, який на нього чекав у різдвяну ніч та про ведмедика Бі, який полюбляв готувати щось смачненьке для своїх друзів. Разом із бібліотекарями читач грав у гру «Зроби різдвяного подарунка» і залюбки відгадував зимові загадки. Пообіцявши створити різдвяного подарунка для своєї матусі, наш маленький друг вирушив додому шукати свої різдвяні історії під подушкою.

           Бажаємо вам щасливого Різдва і чекаємо на зимових читаннях у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку! У нас попереду ще багато цікавих історій!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей