Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Чиї це сліди?

           Яскраво прибрана ялинка, святковий настрій, чарівний час чудес і подарунків… Ось і наближається одне із найголовніших зимових свят — Різдво Христове. Це свято, в якому переплелись дохристиянскі звичаї з християнською символікою. 6 січня, на Святвечір, кожна сім’я збирається за святковим столом відразу після того, як з’явиться на небі перша зірка. Згідно з традицією, їжею зі святкового столу обов’язково потрібно було нагодувати живність. Для цього господар брав по ложці святкової страви і відносив тваринам, щоб їх задобрити.

           Сьогодні, у переддень Різдва, в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку наші читачі також задобрювали тварин. Вони, як справжні слідопити, відгадували, який звір залишив слід у читальній залі. Зібравши сліди та відгадавши загадки, діти знаходили зображення тварин у Кімнаті казок. А ще із захопленням слухали різдвяні історії, написані для дітей та представлені на виставці «Зимовий книжковий паркан». Також діти із задоволенням переглянули мультфільм «Сліди небачених звірів».

           Бажаємо вам щасливого Різдва, адже прийдешня низка новорічно-різдвяних свят – це відмінний привід для того, щоб урізноманітнити своє дозвілля під час зимових читань у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку! У нас попереду ще багато цікавих історій!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей