Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Міністерства культури
та інформаційної політики України в Національній бібліотеці України для дітей

           12 січня 2022 р. Національну бібліотеку України для дітей відвідала Анастасія Бондар, заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Міністерства культури та інформаційної політики України.

           Генеральний директор Алла Гордієнко презентувала пані Анастасії розвиток бібліотеки від її заснування до сьогодення. Під час екскурсії були продемонстровані книжкові скарби; бібліотечні простори та активності як для реальних, так і віртуальних користувачів; різнопланова міжнародна діяльність.

           Під час конструктивного спілкування велика увага була зосереджена на питаннях впровадження інформаційних технологій у практику роботи бібліотек. Зокрема акцентувалося на функціонуванні автоматизованих бібліотечно-інформаційних системах та потребах їхньої подальшої цифрової трансформації в масштабах України.

           Заступник міністра висловила захоплення бібліотечними ініціативами, обіцяла брати активну участь у бібліотечних проєктах та продуктивно співпрацювати в майбутньому.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей