Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Книга, в якій сховалася душа

           Зимові свята добігають кінця, а бібліотекарі не збавляють темпу і продовжують новорічно-різдвяні читання. Адже так не хочеться, щоб святковий настрій згас разом із ялинковими вогниками. Ще не час завершувати наші цікаві різдвяні теми, адже на порозі іще декілька зимових свят. Тому ми разом із читачами продовжуємо насолоджуватися книгами про зиму.

           Сьогодні маленькі відвідувачі читального залу відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку разом із бібліотекарями згадували про «щось глибоке», ті емоції та переживання, які відчували під час святкування Різдва Христового разом зі своєю родиною, читаючи книгу Віталія Кириченка «Різдво». Адже це не просто розповідь про свято, а, як каже сам автор — книга, в якій сховалася душа. Дітки почитали та послухали казкову історію про дивовижного янгола, який намагався нагадати головному герою, хлопчику Миколці, про те, що його рідні та близькі люди безмежно його люблять і піклуються, хоча хлопчику і здається, що вони тільки сварять його та проганяють, щоб не заважав. Дітки захопилися цією історією так, що кожен із них спробував пригадати найдобріші та найприємніші моменти, які їм нагадують про любов їхніх близьких, і записати свої спогади на таємній записочці, щоб час від часу перечитувати і згадувати, що іноді ми сердимося без причини, а насправді нас ніхто не хоче образити, а навпаки – піклується і хвилюється, особливо наша сім’я. Також дітки власноруч створили надзвичайно красивого янгола, до якого і прикріпили записочки з душевними спогадами, що грітимуть кожне сердечко щоразу, як перечитуватимуть їх.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей