Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новий проєкт розпочато!

           Вади звуковимови у дошкільників трапляються дуже часто і зовсім необов’язково вони зумовлені якимись порушеннями у розвитку дітей. За винятком окремих випадків, коли потрібне втручання спеціалістів-логопедів, батьки можуть впоратися з цією проблемою самі, але тільки після консультації із фахівцем. Для цього достатньо ознайомитись із книжками даної тематики.

           А в нашій бібліотеці вам допоможе у цьому справжній учитель-логопед, асистент «Кафедри професійної освіти та інноваційних технологій» ПНУ ім. В. Стефаника, авторка комп’ютерних інтерактивних логопедичних ігор Любов Чулак, яка у неділю, 23 січня, розпочала своє перше онлайн-заняття у рамках спільного проєкту з відділом обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку «З «Логопедійкою» граємо – гарно розмовляємо!». Цікаві ігрові вправи, які допомагають розвинути загальну і дрібну моторику, пісні та зарядка для губ і язика, допомогли нашим малюкам-читачам, які були на занятті, правильно вимовляти звук «с».

           Чекайте анонсів і продовжуйте разом із нами розвивати мовлення ваших дітей!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей