Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Букпосиденьки «Ким стати? Ким бути?»

           Увага всім маленьким дослідникам! Вам цікаво, ким можна стати, коли ви будете дорослі? Як вибрати найкращу професію і відкрити в собі таланти? Тоді вам, звичайно, до нас! Ми доведемо, що у вас усе неодмінно вийде і всі мрії здійсняться завдяки наполегливості й прагненню будувати своє майбутнє.

           Сьогодні маленькі відвідувачі читального залу відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку разом із бібліотекарями дізнались про те, що нові цікаві професії виникають щороку. Кожна з них унікальна і дивовижна, тож можна для себе обрати не лише важливу, а й дуже цікаву професію.

           Діти із задоволенням пройшли вікторину, розгадали загадки на тему «Впізнай, яка професія», називали предмети праці, які важливі та необхідні у виконанні певної роботи, сперечались, яка ж професія найважливіша. Школярі зробили висновок, що усі професії потрібні і важливі, а кожна людина своєю працею приносить користь.

           Також із великим задоволенням учні переглянули презентацію книги Н. Лаббар «Неймовірні професії, про які тобі (можливо) не було відомо» і з гумором та захопленням обговорювали її сюжет.

           Наприкінці зустрічі школярі розв’язали кросворд і отримали призи за уважність, обізнаність і бажання пізнавати світ, відкриваючи для себе нові знання з цікавих книжок.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей