Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Хаппі та її суперсила

           Сьогодні в День безпечного інтернету другокласники однієї із київських шкіл провели в нашій бібліотеці цікавий та насичений день. У відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку для них пройшов захід – театралізована вистава за книгою Ірини Бови «Хаппі та її суперсила». Перед виставою учням розповіли про те, наскільки важливо бути обережними у спілкуванні з незнайомцями в соціальних мережах і чому варто перевіряти своїх віртуальних «друзів» різними способами. Дітям продемонстрували кілька мультиплікаційних фільмів анімованого серіалу «Дізнавайся!» про безпеку в інтернеті, створених компанією «Бітмедіаком». Найуважніші школярі, які дали правильні відповіді на запитання вікторини, отримали подарунки від цієї компанії.

         Справжньою несподіванкою для дітлахів стала присутність на заході дитячої письменниці Ірини Бови, авторки книги «Хаппі та її суперсила», яка завітала на зустріч разом із сином Філіпом, який теж допомагав у створенні книги і дав ім’я головній героїні. Пані Ірина розповіла про те, як у неї виникла ідея створення сюжету книги та хто є прототипом черепашки Хаппі.

           На завершення дітки разом із письменницею із задоволенням переглянули театралізацію уривку книги, який ще більше зацікавив їх прочитати всю книгу. До речі, авторка подарувала кілька примірників бібліотеці, так що зовсім скоро більше бажаючих матимуть змогу її почитати.

           І не забувайте про те, що інтернет – річ хоч і корисна, але буває і небезпечною!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей