Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотечна англомовна студія ENGLISH WITH NO LIMITS

           Бібліотечна англомовна студія ENGLISH WITH NO LIMITS продовжує свою роботу. Щовівторка та щочетверга о 16:00 на платформі ZOOM студійці беруть активну участь в англійських читаннях, відеопереглядах та обговореннях кожного матеріалу. Під час занять учасники ознайомлюються з біографіями авторів книжок, які вони читають та екранізації яких переглядають, дізнаються про історії написання творів, перекладають їх та обмінюються думками щодо отриманої інформації.

           Подорожуючи сторінками книжок, юні читачі дізнаються не тільки про пригоди головних героїв, а й багато нових слів, виразів, ідіом та фразеологізмів англійською мовою, які окремо виписують у словничок після кожного заняття з перекладом українською мовою.

           Мандруючи світом кінематографу і переглядаючи неймовірні екранізації творів відомих авторів мовою оригіналу, студійці вчаться не стільки перекладу нових слів, скільки правильному розумінню нового матеріалу. Вони намагаються виокремити головну ідею озвученого у відео за допомогою логічного співвідношення з тим, що бачать і чують.

           Кожна зустріч у студії надає учасникам набагато більше, ніж просто нові слова та вислови. Адже кожен художній твір, кожна книжка, кожна екранізація – це великий скарб для дитини, важливий життєвий урок, який вчить їх цінностям життя, правилам поведінки в різних ситуаціях. На прикладах головних героїв вони дізнаються, що мріяти – корисно, справжня дружба – важлива, що гроші далеко не завжди проносять щастя, а дива трапляються, коли в них щиро вірити. Під час кожного обговорення діти висловлюють свої власні думки з приводу прочитаного твору або переглянутого відео.

         Починаючи з вересня, студійці встигли прочитати близько 16 книжок англійською мовою, прослухали щонайменше 20 англомовних пісень, подивилися 5 неймовірних екранізацій всесвітньовідомих дитячих творів. І все це тільки англійською мовою!

           Заняття у студії продовжуються, кожного разу відкриваючи учасникам студії нові таємниці зі світу англійської мови. Не зволікайте і ви та приєднуйтеся до наших занять!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей