Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Добро творити просто…

           Життєвий досвід наших дітей ще зовсім незначний. Дитина не завжди знає, як поводитися в тій чи іншій ситуації, не завжди розуміє, що робити добре, а що погано, не усвідомлює, до чого можуть призвести її вчинки. Тож нам, дорослим, потрібно допомогти їм вирости добрими, і багато пояснювати, як треба діяти у різних життєвих ситуаціях.

           17 лютого в День спонтанного прояву доброти у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася книжкова палітра «Добро творити просто…» з другокласниками однієї з київських шкіл. Учнів ознайомили із цікавими повчальними історіями, оповіданнями, казками, в яких добро перемагає зло, продемонстрували мультиплікаційний фільм «Просто так», який дуже вдало розкрив дітям поняття «спонтанна доброта». Під час вікторини практично усі дали правильні відповіді на її запитання, і це дало нам змогу зрозуміти, що учні можуть відрізнити добрі вчинки від поганих.

           Також кожна дитина отримала серце, на якому записала свій добрий вчинок. Вона і надалі продовжуватиме це робити у школі та вдома.

           Насамкінець бібліотекарі показали театралізовану виставу «Загублена книжка», під час якої учні аналізували, які герої чинили добре, а які ні.

           Виховання – це процес тривалий і безперервний, але плідний! Тому терпіння усім нам, і світ стане добрішим!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей