Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Читацький клуб «Подорож книги» і «Конституція у коміксах»

       Чи може бути забагато Конституції України? Особливо зараз, коли своїми діями росія прагне нівелювати будь-яку статтю цього документа. Бібліотека багатогранно готувалася до відзначення єдиного свята, зафіксованого у Конституції України, тому ми продовжуємо досліджувати, читати, вивчати Основний державний документ.

       Учасники читацького онлайн-клубу «Подорож книги» прочитали твір Братів Капранових «Конституція у коміксах», яку до речі, може прочитати кожен, не дивлячись на доступність бібліототек чи книгарень у тому місті, де ви зараз перебуваєте, адже книга у електронному форматі.

       Книгу можна прочитати тут

       Читачі оцінили книгу, надіславши нам відгуки: «Гарно продумане викладання Конституції, цікаво, доступно та пізнавально роз’яснені статті» — написала читачка Софія, а Яна написала так: «Книжка сподобалась, доступно написано для дітей».

       Учасники читацького онлайн-клубу «Подорож книги» підготували промовідео #мояулюбленастаття про Основний закон та де його можна застосувати в реальному житті.




 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей