Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Читачі підтримують українських захисників

       Українські діти підтримують наших мужніх захисників країни повсякдень і повсякчас. Вони не втомлюються малювати малюнки, робити обереги, писати листівки-побажання. Читачі нашої бібліотеки, гуртківці BiblioАРТ-майстерні, на чолі зі своїм керівником роблять обереги і постійно передають їх українським військовим, які боронять країну на передовій, та в госпіталь пораненим воїнам.

       І бібліотекарі, і діти-читачі вкладають у свої вироби надію та сподівання, що ці обереги зігріють серця наших воїнів, подарують часточку тепла й любові, яку відчувають зараз усі українські діти до кожного воїна. А ще хочуть, щоб кожен оберіг виконав свою надважливу захисну функцію. Зі своїми побажаннями вирушили на фронт наприкінці травня ось ці дитячі роботи.

       А на початку липня чергова партія оберегів, виготовлених дітьми-читачами в BiblioART-майстерні Національної бібліотеки України для дітей, дісталася передової. Дякуємо волонтерам @Юрій Сальник (отець Георгій), @Оксана Гарбар, @Юрій Зубчевський, які допомогли доставити дитячі поробки до захисників шести військових підрозділів на Донецькому напрямку.

       Нехай ці маленькі дитячі витвори бережуть наших воїнів, гріють їх у хвилини смутку, адже діти вклали у них свої мрії про мир, побажання найшвидшої ПЕРЕМОГИ і повернення додому, часточку свого тепла і вдячності. Слава Україні! Героям слава!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей