Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Обереги від читачів уже доїхали до наших оборонців

       Нещодавно ми отримали абсолютно секретну інформацію із зони бойових дій. Військові дозволили поділитися нею тільки з вами – нашими читачами. А стосується вона сувенірів, а саме – оберегів у вигляді невеличких ляльок-мотанок та янголів, які зробили діти. Наші мужні воїни страшенно радіють їм! Радіють, як діти подарункам на Різдво. Так-так, ми почули це з перших вуст. Вони не просто радіють оберегам, вони одразу чіпляють їх собі до форми і навіть до зброї (якщо це можна зробити). Тому передали таке побажання: якщо можливо, виготовляти обереги не дуже яскравими, а натуральних кольорів, ближче до природних або кольорів маскувальної сітки.

       Їм також дуже подобаються невеличкі брошки у вигляді калини, які майстерно виготовляють діти у нашій БібліоАРТ-майстерні. Й усі, хто отримує у подарунок нашу символічну брошку, одразу усміхаються і тихенько мугикають собі під ніс: «Ой, у лузі червона калина…».

       Тож наші читачі не втомлюються, виготовляють поробки, малюють, знімають відео з підтримкою та вдячністю. Відеоролик незабаром буде оприлюднено.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей