Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Дуже страшне СМІШНЕ кіно! Кіношна прем’єра за підсумками Всеукраїнської сутінкової вечірки-2022

       «Дуже страшне кіно» – це назва Всеукраїнської сутінкової вечірки, яка відбулася в бібліотеці 18 лютого. Учасники вечірки підготували атмосферні локації у своїх бібліотеках, вбралися у тематичні костюми і зняли короткі рекламні відео книжок-страшилок, які потім переслали нам. Ці коротенькі фільми ми обіцяли з’єднати в один загальний фільм.

       Проте реальність 24 лютого виявилася страшнішою за всі книжкові жахи, і ми не встигли закінчити обіцяне вчасно.

       Та попри все, хай із запізненням, але нашому спільному фільму бути! Вітаємо усіх причетних із зірковою прем’єрою! Зустрічайте оплесками наш спільний кінодайджест, який ми зробили трохи смішним, бо страшних подій наразі й без того вистачає.

       СЮРПРИЗ! Книжкові подаруночки та пам’ятна статуетка для Миколаївської ОБД ім. В.О. Лягіна вже спаковані і чекають на відправлення, а статуетка прямує до Софійки Семяшко з Луцька, яка перемогла у конкурсній програмі як індивідуальний його учасник. Вітаємо!

       На жаль, наразі ми не можемо відправити диплом «О, щасливчик!» та книгу до херсонських читачів, які стали призерами бліцконкурсу. Ми обов’язково вручимо і диплом, і книгу, як тільки Херсон звільнять від окупантів. Ми віримо, що це буде зовсім скоро!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей