Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ми віримо в тебе, наша Україно!

       Ось вже 31 рік ми живемо у вільній незалежній державі, але так було не завжди. Мабуть, важко знайти у світі будь-який інший народ, що, як і український, мав би таку нелегку і драматичну історію. Майже протягом усього існування йому доводилося вести боротьбу проти чужоземного поневолення. Тому в нашій історії є безліч спустошливих нападів і завоювань, жорстокого пригноблення і страждань, яких зазанавала Україна через свої природні багатства та миролюбність народу.

       Згідно з Конституцією (ст.1.), 24 серпня 1991 року Україна проголошена суверенною, незалежною, демократичною, соціальною та правовою державою. Так вважали і вважаємо ми та увесь світ, крім однієї держави – росії, яка з 2014 року вирішила порушити нашу цілісність, незалежність та суверенітет, а 24 лютого цього року відбулося повномасштабне вторгнення російських військ на територію нашої держави. Ця країна безжально плюндрує нашу землю, вбиває наших дітей, мирне населення і хоче забрати у нас найцінніше – НЕЗАЛЕЖНІСТЬ.

       Та ми віримо в тебе, наша рідна Україно! За свою багатовіковічну історію ти доказала всім, що заслуговуєш на вільне життя, бо в тебе є вірні сміливі сини та дочки, які готові тебе захищати, і вони будуть це робити до останнього подиху. В тебе є чудові дітки – підростаюче читаюче покоління, яке готове перейняти естафету дорослих для процвітання своєї держави, її слави і свободи.

       Нещодавно у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку нашої бібліотеки з’явилася нова виставка-навігатор «Відкриваємо Україну разом». Завдяки запропонованим книгам ви відвідаєте різні куточки нашої країни, побачите, якою гарною є українська земля, яку багату та цікаву історію мають її міста і села.

       Слава Україні! Миру і Перемоги усім нам! З Днем Незалежності, рідна країно!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей