Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Майстерня серпневих ідей». Підсумки

       Упродовж серпня в онлайн-режимі працювала «Майстерня серпневих ідей», ідея якої виникла під натхненням від книжки «Keine Zeit fur Langeweile» («Нема часу на нудьгу») Сандри Цех, що декілька років тому надійшла у подарунок від багаторічного партнера бібліотеки – Бібліотеки Гете-Інституту.

       У першому майстер-класі нашим читачам було запропоновано створити власний маленький світ моря, океану або річки. Адже у серпневу спеку так хочеться відпочити біля водойми, відчути свіжість серпневих днів, познайомитися зі світом морських глибин.

       За двома німецькими книжками: «Keine Zeit fur Langeweile» («Нема часу на нудьгу») Сандри Цех (основи майстер-класу) і «Regenbogenfish» («Рибка-веселка») Маркуса Пфістера (головні герої) бажаючі створили акваріуми з рибкою-веселкою!

       Другий майстер-клас був присвячений створенню паперового гардеробу.

       Використавши ідею з німецької книжки та взявши за основу сукні з книжки видавництва «Артбукс» «Коко та маленька чорна сукня» Аннемарі Ван Герінґен і «Глосарій моди. Ілюстрації одягу українських дизайнерів» від команди L’Officiel, у бібліотечному варіанті гардеробу з’явилася класична чорна сукня «від Шанель» і модна вишиванка.

       Час, проведений творчо, швидко минає і дарує гарний настрій. Читачі мали можливість брати за основу запропонований майстер-клас і модифікувати його.

       І найголовніше – читачі бібліотеки знаходили натхнення у книжках!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей