Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Новий бібліотечний сезон 2022-23 стартував!

       Відкриття нового бібліотечного сезону – традиційно гучне загальнобібліотечне свято. Але цьогоріч обставини диктують інший формат – безпечний. Тому більшість прем’єр та презентацій пізнавальних програм і проєктів, які бібліотекарі підготували для читачів, відбулася дистанційно на медіасторінках бібліотеки у фейсбуці, інстаграм, ютюб.

       Але обійтися зовсім без святкових подій бібліотекарі не змогли, адже в цей день традиційно відбувається нагородження кращих читачів літа, переможців конкурсів і програм. Створити яскраве і незабутнє свято для читачів допомогли в якості шефської допомоги наші друзі — музиканти військового оркестру Національної гвардії України (диригент Василь Канчій, солісти молодший сержант Василь Болгов, Софія Канчій).

       Для підняття морального духу дітей і батьків оркестр виступив зі святковою програмою, до якої увійшли композиції патріотичної тематики. І це було дуже потужно й урочисто. Юні читачі, які випадково потрапили на свято разом із батьками, були у захваті. Малеча пританцьовувала, а дорослі підспівували солістам оркестру «Горить-палає техніка ворожа, рідна Україна переможе!», «Стефаніє, мамо, мамо Стефанія…», «Заспіваймо пісню про Україну…» та інші відомі надихаючі пісенні композиції.

       Для онлайн-користувачів проводилася пряма трансляція окремих музичних композицій на фейсбук-сторінці. Переглянути концертну програму повністю можна на відеоканалі бібліотеки.

       З відкриттям нового бібліотечного сезону читачів привітала генеральний директор бібліотеки Алла Гордієнко. Вона вручила диплом переможниці Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання-2022», читачці бібліотеки, активній учасниці творчого об’єднання «Медіапростір Вподобайка production» Надії Кучиній, а також за результатами Всеукраїнського конкурсу плакатів «Майбутнє планети у наших руках!» спеціальну відзнаку Національної бібліотеки України для дітей вручено київській школярці Софії Захаренко. Подяка від співорганізаторів конкурсу плакатів за натхненне подвижництво у вихованні творчого світосприйняття і креативного мислення своїх вихованців була вручена організаторам-педагогам ліцею № 227 імені Михайла Громова міста Києва.

       Бібліотека та її читачі щиро вдячні музикантам духового оркестру військової частини 3030 25-ї Бригади охорони громадського порядку ім. князя Аскольда Національної гвардії України за прекрасну музику та радісні емоції, які подарував цей незабутній концерт.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей