Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Крутецькі казки від улюбленого письменника!

       Сьогодні Сашко Дерманський — затребуваний дитячий автор, на появу нових творів якого чекають із нетерпінням, а його герої — оригінальні, колоритні та хвацькі — стають улюбленцями не лише маленьких, але й дорослих читачів. Він вигадує казки та історії «веселі — щоб спричиняти найдивовижнішу музику Всесвіту; казкові — щоб зачарувати кожного, хто вірить у казку; цікаві — щоб догодити моїм численним читачам; зворушливі — щоб ніхто в світі не забував, що він людина». Цього року в його книжковій родині аж п’ять ювілеїв!

       Вже 10 років дітлахи насолоджуються читанням «Казок дракона Омелька», збірки незвичайних казок, які вигадував сам дракон! Про ніч, яка боялась темряви, про те, як кити стали великими і мовчазними, про кмітливих бездомних джинів, про старий млин і привида, що жив у ньому. Виявляється, не всі дракони злі й кровожерливі, деякі з них навіть запрошують на чай зайчика, жабок та лосів і розповідають їм свої надзвичайні казки.

       А 5 років тому в книжковому світі з’явилися для маленьких читайликів нові захоплюючі, кумедні та повчальні книжки «День народження привида», «Маляка і Велика Маня», «Жменька тепла для мами» та збірка «Казки про все на світі». В казці «День народження привида» істоти зовсім не страшні, а добрі, трішки дивакуваті. Вони рятують дітей, псують прогноз погоди, винаходять нові соуси і навіть бенкетують із письменниками. А якщо комусь і дістається, то тільки тому, хто сам дуже сильно напрошувався.

       А маленька кияночка Маляка дивним чином стає справжньою принцесою в країні Драконії. І в четвертій книзі «Маляка і Велика Маня» перед дівчинкою постає важка дилема вибору, як врятувати своїх батьків, не зрадивши добрих драконів?

       Доброю і зворушливою є розповідь про п’ятирічну дівчинку Владу, яка постає проти мерзенного зла — пана Прища, який захопив містян у крижаний полон і погрожує заморозити маму дівчинки. Але щирі емоції, любов, турбота та тепло, що є у маленької героїні, може розтопити навіть джерело холоду страшної машини і врятувати матусю та ціле місто від свавілля пана Прища.

       Занурившись у читання невеличких казок зі збірки «Казки про все на світі», на читачів чекають яскраві й веселі персонажі, цікаві й дивовижні історії, захоплюючі й неймовірні пригоди.

       Тож, якщо хочете пережити яскраві емоції, поринути в безодню карколомних пригод і відчути себе щасливими під час читання, скоріше біжіть у бібліотеку, де на вас чекають цікавезні дитячі книжки від Сашка Дерманського!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей