Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Переможці Всеукраїнського конкурсу «Лідер читання – 2022»



           У рамках реалізації Стратегії розвитку бібліотечної справи в Україні до 2025 року «Якісні зміни бібліотек задля забезпечення сталого розвитку України», спрямованих на консолідацію суспільства; дотримання європейських цінностей, інтеграцію у європейське співтовариство та рівний доступ до інформації, знань і культурного надбання з 1 червня до 1 вересня проводився V Всеукраїнський конкурс «Лідер читання-2022», присвячений відзначенню 300-річчя від дня народження Григорія Сковороди.

           До участі у V Всеукраїнському конкурсі «Лідер читання-2022» під час шкільних канікул долучилися 6556 читачів дитячих бібліотек, які не тільки читали книги, а й творчо працювали, критичного мислили, формували власну точку зору, навчалися висловлювати свою думку.

           Справжніми лідерами читання у 2022 році стали: у Волинській області — Дарина Католик, у Дніпропетровській — Валерія Савела, у Житомирській — Софія Горкуша, у Запорізькій — Михайло Юрченко, у Кіровоградській — Тимур Биков, у Миколаївській — Ангеліна Стоян, в Одеській — Аліна Мартинчук, у Полтавській — Софія Верменич, у Рівненській — Тетяна Дундюк, у Сумській — Катерина Ковтун, у Харківській — Федір Рибалко, у Хмельницькій — Ілля Капустинський, у Черкаській — Андрій Дралов, у Чернівецькій — Тетяна Ворняну, у Чернігівській — Анастасія Яковищенко і у м. Києві — Надія Кучіна.

           Урочисте підведення підсумків відбулося на базі КЗ «Обласна бібліотека для дітей» Черкаської обласної ради 29 вересня онлайн.

           Також паралельно з конкурсними турами в областях, Національною бібліотекою України для дітей проводилася онлайн-програма літніх читань #Читацька_мобілізація-2022. З її перебігом та результатами знайомтеся за посиланням.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей