Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Світ ловив мене, та не піймав»

     Цього року виповнюється 300 років від дня народження видатного українського філософа і гуманіста, мислителя, просвітителя, письменника, педагога Григорія Савича Сковороди. Він і через стільки літ залишається нашим сучасником, чиї мудрі поради допомагають нашому народу.

     Сьогодні у відділ обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку на захід «Світ ловив мене, та не піймав» завітали четвертокласники однієї із київських шкіл, щоб мати нагоду пройтися стежками життя, перечитати сторінки творів Григорія Сковороди.

     Про життєвий шлях, досягнення та значний внесок у розвиток української культури, писемності та літератури видатного генія діти дізнались із розповіді бібліотекаря та під час перегляду пізнавального мультфільму. Учням зачитали кілька повчальних байок письменника, після чого діти зауважили, що ці твори й нині актуальні в нашому житті. Школярі відповіли на запитання бліцвікторини, проявивши свою активність та уважність.

     Запрошуємо і вас долучитися до прочитання мудрих байок Григорія Савича, бо вони вкотре переконують, що великі справи і позитивний результат можливий тільки завдяки любові до своєї праці, а успіх – завдяки праці над собою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей