Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Логістика очима дітей!

     З 18 по 20 жовтня на базі Національної бібліотеки України для дітей відбудеться безкоштовний триденний онлайн-курс з робототехніки «Логістика очима дітей» у рамках ініціативи Meet and Code за підтримки Ресурсного центру ГУРТ у співпраці з організаціями TechSoup, Haus des Stiftens gGmbH та SAP (System Analysis and Program Development).

     Протягом трьох занять діти досліджуватимуть тему, присвячену вантажним перевезенням, правилам розподілення та сортування вантажу, а також доставці. Упродовж курсу діти зможуть не лише здобути нові знання з робототехніки, а й набути базові навички з технічного конструювання, навчитися основам програмування та моделювання шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0.

     Це чудова можливість дати старт інноваційному навчанню з робототехніки, допомогти дітям реалізувати свій потенціал, ідеї та таланти, долучитися до інформаційного простору та навчитися працювати в команді.

     Взяти участь у мінікурсі можуть усі бажаючі віком від 8 до 10 років, заповнивши анкету за посиланням

     Заняття відбудуться на платформі ZOOM 18, 19 та 20 жовтня з 15:00 до 16:00.

     @gurt.org.ua @meetandcode #meetandcode #sap4good?#codeEU#GURT4Code

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей