Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Програма осінніх читань для дітей від 6 до 15 років «Сковородинівські вештанки»

     Друзі, осінні канікули цьогоріч під питанням. У кожному місті країни і школі визначаються окремі дати або взагалі – скасовуються. Але ніхто не зможе відмінити програму осінніх читань нашої бібліотеки. Тим паче, що ми бібліотечну осінь уже третій рік поспіль влаштовуємо так, щоб до неї можна було долучитися не лише наживо у просторі бібліотеки, а й дистанційно.

     Тож Національна бібліотека України для дітей пропонує вам стати учасником бібліотечної осені QR «Сковородинівські вештанки». Із назви ви вже зрозуміли, що програма осінніх читань буде присвячена саме Григорію Савичу Сковороді, 300-річний ювілей якого ми відзначаємо цьогоріч.

     Тож п’ять днів – з 31 жовтня по 4 листопада – кожен відвідувач бібліотеки зможе стати учасником нашої гри-вештанки.

     Вештатися бібліотекою будемо не хаотично, а за вказівками, які ви отримаєте, відкриваючи QR-коди. Блукаємо не просто так, а з користю. Заряджаємо мозок і збагачуємося.

     ВАЖЛИВО: обов’язково візьми із собою смартфон, а якщо в тебе немає свого – приходь із батьками або старшими братиком чи сестричкою. Тому що усі завдання-маршрути закодовані і їх потрібно зісканувати, щоб зрозуміти, куди рухатися далі.

Гра має три рівня складності:

     І рівень – для дітей від 6 до 9 років у супроводі батьків.
     ІІ рівень – для дітей від 10 до 15 років.
     ІІІ рівень – найскладніший, рекомендований для старших читачів, але й молодші разом із батьками також можуть спробувати себе. Ви можете пройти один рівень, а можете спробувати себе у всіх трьох – по черзі.

     Перший і другий рівні стартують 31 жовтня, третій – 01 листопада.

Що треба зробити:

     1. Зареєструйся для участі у грі в секторі реєстрації (І поверх).
     2. Отримай посвідку учасника.
     3. Скануй QR-код, отримай завдання і крокуй бібліотекою за підказками. Стартовий QR-код для кожного рівня шукай на дошці оголошень при вході у бібліотеку.
     4. Успішно пройшов рівень – підтверджуй це у секторі реєстрації печаткою у посвідці.

     Якщо ви пройшли один або два рівні – маєте право обміняти свою посвідку на лотерейний квиток та виграти один із заохочувальних призів: ручку, записник, патріотичний брелок до ключів, ляльку-магнітик, літературний кросворд.

     Ті читачі, які подолають усі три рівні, отримають квиток на участь у Сковородинівській ГРАНД-лотереї.

     Онлайн-версія Сковородинівських вештанок для віддалених користувачів

     Блукати, вештатися, мандрувати зі Сковородою будуть не лише читачі у просторі нашої бібліотеки, а й наші віддалені користувачі – дистанційно.

     Для таких щоранку на сторінці бібліотеки у фейсбук та інстаграм буде розміщено QR-код із завданнями цього дня. За повне виконання завдань упродовж дня до 17.00 кожен учасник отримає винагороду в бонусах – від 1 до 3. Зібрані бонуси можна буде обміняти на книжки під час Різдвяного розпродажу в грудні 2022 року.

     Стартуємо 31 жовтня! Не зволікай, встигай, мандруй, читай, вигравай! Зважайте, що під час повітряної тривоги бібліотека не працює.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей