Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
З твоїх джерел прозоре слово…

     Саме зараз, як ніколи раніше, варто розуміти, яка цінна та важлива для нас рідна мова. Адже нині нелегкі часи для українців, і ми маємо боротися з ворогом на всіх фронтах, мовному зокрема. Сьогодні, в День української писемності та мови, всупереч усім перешкодам та наперекір ворожим планам, бібліотекарі зустрілися зі школярами однієї із київських шкіл. Під час мовних викрутасів «З твоїх джерел прозоре слово…» пригадали, як утворювалася мова та писемність, чим вона унікальна та навіщо нам потрібна. Учні із превеликим задоволенням поринули в чарівний калейдоскоп мовних пригод: розказували цікавинки про українську мову, захоплено слухали пізнавальну інформацію від бібліотекаря, грали в різні мовні забави, ознайомлювалися із літературою даної тематики та разом із казковими персонажами мандрували незвіданими куточками світу мови.

     Вчитися ніколи не пізно, тому давайте разом будемо вивчати та вдосконалювати нашу рідну мову! А книжки із фондів нашої бібліотеки тобі в цьому допоможуть.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей