Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Від малого до великого

     10 листопада в одній із київських шкіл відбулася творча зустріч «Від малого до великого» з відомим українським поетом, прозаїком, автором багатьох творів для дітей та підлітків Іваном Андрусяком. Письменник презентував школярам початкової школи свою нову книжку «Жерар-партизан», в якій мовиться про те, як найхоробріший з усіх хоробрих — детектив морський свин — захистив свій рідний край від клятих орків. Гість також почитав свої твори з нової збірки «Звірські вірші», до якої увійшла дотепна та по-справжньому звірська поезія.

     Знайшов спільну мову Іван Михайлович і з підлітками. Так старшокласникам він розповів про будинок «Слово» та літературні об’єднання сучасної України. А восьмикласники із задоволенням поспілкувалися про книги «Сірка на порох» та «Нечиста сила та інші капосні історії», підлітки дізналися багато цікаво не лише про історію, а також і про хімію. На закінчення зустрічі читачі засипали письменника запитаннями та влаштували справжню фотосесію із гостем.

     Сподіваємось, що зустріч з Іваном Андрусяком залишила в дитячих серцях тепло і радість від спілкування, бажання прочитати ще більше творів сучасних українських письменників.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 3/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей