Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«З любов’ю до України»

     6 грудня о 15 годині у виставковій залі Національної бібліотеки України для дітей відбудеться відкриття художньої виставки дитячих малюнків «З любов’ю до України» вихованців образотворчих студій Центру позашкільної роботи Святошинського району м. Києва, яка приурочена до Дня Збройних сил України.

     Вперше День Збройних сил України започаткували у 1991 році. А 1993 року цю дату проголосили національним святом — як нагадування про незламність українських захисників. Упродовж років становлення нашої держави армія формувалася, міцніла, зазнавала втрат і досягала успіхів.

     Ми знаємо, що на передовій ідуть бої. Зараз вирішується доля світу, а не лише України! Наші захисники показують свій характер на військовому фронті, але існує і творчий фронт, де кожна ідея, кожен мазок пензля відіграє неабияку роль. Єдність нашої творчості, розвиток самобутнього мистецтва наближає нас до Перемоги!

     Запрошуємо всіх бажаючих відвідати виставку!

     Разом до Перемоги! Слава Україні!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей