Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Відкриття виставки дитячих малюнків «З любов’ю до України» з нагоди Дня Збройних сил України

     6 грудня у Національній бібліотеці України для дітей відбулося відкриття виставки дитячих малюнків вихованців творчих об’єднань відділу декоративно-прикладного і образотворчого мистецтв Центру позашкільної роботи Святошинського району міста Києва – «З любов’ю до України». Наша виставка не просто так називається «З любов’ю до України» — патріотична тема ніколи не перестане бути актуальною. Події останніх років, а особливо після 24 лютого, стали потужним виверженням української самобутності. Патріотизм — це відчувати себе приналежним до нації, бути готовим боронити її та нести культуру у світ. Сьогодні особлива нагода для такої прекрасної виставки, адже наша країна відзначає День Збройних сил України. Адже захист дітей та розвиток їхніх талантів, можливостей — це пріоритет нашого українського суспільства. А нашій армії притаманні мужність, честь, сила і відвага!

     На свято завітали талановиті автори робіт — вихованці центру та їхні батьки, викладачі, учні 3-х класів однієї з київських шкіл.

     Усіх присутніх привітала заступник генерального директора Тетяна Шамаріна, яка у вітальному слові наголосила, що діти своєю творчістю наближають нашу Перемогу і висловила сподівання, що вже найближчим часом ми презентуємо виставку з нашими захисниками-переможцями.

     Про досягнення своїх вихованців та про настрій, який панував під час роботи над виставкою, розповіли викладачі творчих гуртків образотворчого мистецтва «Мистецтвознавці», «Палітра», художньої студії «Фантазія», творчого об’єднання «Майстерня «Забава» відділу декоративно-прикладного та образотворчого мистецтв ЦПР Святошинського району м. Києва — Юлія Апанасенко, Ольга Войтенко, Софія Боклан та Надія Грищук. А особливо приємною була мить нагородження відзнакою юних художників.

     Солістки народного Театру пісні «Ладоньки» Анастасія Шилобрид і Оксана Гуменюк привітали глядачів музичними номерами, які виражали усю гаму почуттів до нашої країни, до наших мужніх солдатів-захисників.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей