Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Щорічна закрита сутінкова вечірка у стилі УКРфольк
відбудеться 3 лютого з 17.00 до 19.00 годин

     Вхід на вечірку у Національній бібліотеці України для дітей за особистими запрошеннями, які отримали активні учасники зимових читань. Паралельно вечірка відбудеться у дитячих бібліотеках України, куди також запрошені кращі читачі цих бібліотек.

     Дві попередні Всеукраїнські сутінкові вечірки відбувалися паралельно в онлайн-форматі за сценарієм головної дитячої бібліотеки. Цьогоріч у зв'язку із відключеннями електроенергії буде складно синхронізувати між бібліотеками у часі онлайн-гру. Саме тому завдання для учасників Всеукраїнської вечірки будуть заздалегідь підготовлені у відео та розіслані попередньо до дитячих бібліотек-учасників вечірки, які вони зможуть використати у своїх заходах.

     По завершенні сутінкових пригод о 18.00 читачі різних бібліотек зустрінуться віртуально – на платформі zoom (по можливості – за наявності світла та інтернету) для того, щоб обмінятися враженнями та правильними відповідями. Під час онлайн-зустрічі буде проведено розіграш "О, щасливчик!".

     Тож, у п'ятницю 3 лютого о 16.45 читачі-учасники зимових читань, які отримали квиток-запрошення на вечірку, обміняють у секторі реєстрації бібліотеки свої зароблені під час зимових читань паляниці-жетони, розділяться на команди та вирушать разом із Мавками та Чугайстрами у сутінкові книжкові пригоди пустою і темною бібліотекою. Так-так, саме темною, адже це сутінки. Тому обов'язково треба взяти із собою ліхтарик або мобільний телефон.

     Увага, паляниці-жетони учасникам знадобляться для розрахунку за підказки під час екстремальних пригод у бібліотеці.

     За правилами вечірки батьки приводять дітей о 16.45, залишають їх у бібліотеці, а по завершенні о 18.00 можуть приєднатися до зустрічі із зірковим гостем, після якої забирають своїх дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей