Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Представники Посольства Республіки Болгарія в Україні завітали з візитом до бібліотеки

     25 січня до Національної бібліотеки України для дітей із дружнім візитом завітали дипломати та культурні діячі Республіки Болгарія: тимчасово повірений у справах Посольства Республіки Болгарія в Україні Теодор Савов; військовий аташе Посольства Болгарії в Україні, підполковник Йонко Капітанов; письменник, військовий, юрист Сергій Пєтков; очільник товариства болгар в Україні «Родолюбіє» Сергій Дєордієв.

     Гості привезли до бібліотеки щедрий книжковий подарунок – понад 30 книжок. Його презентували бібліотечному колективу. Серед книг — сучасні видання для дітей болгарською мовою, історичні книжки українською, аудіовидання тощо. Під час презентації автор кількох книг Сергій Пєтков приділив увагу історичним нарисам із двотомника «Княгиня Ольга», яку зголосився представити читачам бібліотеки на окремій зустрічі.

     Під час візиту болгарські гості відповіли на запитання бібліотекарів, серед яких були й такі, що стосуються ставлення болгарського суспільства до болючих подій в Україні. Представники посольства запевнили, що Республіка Болгарія та її громадяни на боці України в її боротьбі.

     Під час зустрічі були окреслені подальші шляхи партнерської співпраці з популяризації культурно-історичного надбання болгарського народу серед юних читачів бібліотеки.

     Для гостей провели ознайомчу екскурсію бібліотекою. Книгозбірня вразила гостей масштабами, мистецькими витворами, багатством фондів, а також можливостями для дитячого дозвілля, які перетворюють бібліотеку на справжній сучасний хаб.

     Щиро дякуємо за книжкові подарунки, розуміння важливості міждержавної співпраці, полікультурного виховання та формування європейських цінностей у підростаючого покоління.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей