Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Новий курс із робототехніки науково-пізнавального об’єднання «Robotics»

     У Національній бібліотеці України для дітей вже п’ятий рік поспіль працює науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології». Кваліфіковані тренери-бібліотекарі допомагають юним користувачам долучитися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO у рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Explore.

     «Robotics» надає можливість дітям 6-10 років безкоштовно познайомитися з основами робототехніки шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0.

     Упродовж курсу, який складається з 6 тематичних занять, діти здобувають нові знання з робототехніки, базові навички з технічного конструювання та вчаться основам програмування і моделювання. Цікавий курс легко і швидко засвоюється маленькими слухачами та допомагає учасникам об’єднання проявляти креативність і творчість.

     Тема сезону 2022-2023 називається SUPERPOWERED і присвячена енергії та її розподілу, зберіганню та використанню.

     Дві групи винахідників та любителів робототехніки вже долучилися до нового курсу Сезону та успішно його закінчили. Під час навчання діти самостійно збирали прості моделі роботів за інструкцією, дізнавалися цікаві факти про енергію та електроенергію, досліджували, як влаштований простір і навколишній світ, та засвоїли базові поняття з робототехніки і програмування механізмів.

     Нові групи вже укомплектовані і готові найближчим часом навчатися основам програмування і моделювання за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0. Тож, якщо ваша дитина обожнює LEGO, будує і створює різноманітні конструкції та цікавиться роботами, ви можете також долучитися до курсу з робототехніки, попередньо записавшись за цим посиланням.

     Заняття відбуватимуться у нашій затишній бібліотеці раз на тиждень протягом години. Долучайтеся до нашої команди робототехніків та запрошуйте друзів! Будемо вчитися та грати разом!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 09.11.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей