Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Рішення Української секції ІВВY щодо подання на Премію Г.Х. Андерсена 2024

      Українська секція ІВВY оголошує своє рішення про те, що на Премію Г.Х. Андерсена 2024 року від України номінанти подаватися не будуть. Це рішення обумовлено тим, що країна-агресор продовжує бути повноправним членом ІВВY та фінансово підтримує діяльність організації відповідними внесками.

      Українська секція ІВВY неодноразово зверталася до Президента ІВВY та усіх країн-членів організації з проханням про виключення росії з даної організації як країни, що визнана Європарламентом терористичною державою. Росія продовжує жорстоку війну проти українського народу, вбиває дітей, знищує культурну спадщину, руйнує бібліотеки та спалює книжки.

      Ми підтримуємо цінності ІВВY, головною місією якої є сприяння міжнародному взаєморозумінню через дитячі книжки, але висловюємо протест проти членства росії в міжнародній організації та вважаємо, що Президія ІВВY вжила недостатніх заходів щодо припинення членства росії.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей