Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Вивчаємо, аналізуємо, обираємо!

     У рамках програми «Кроки до професії» 9 лютого у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбулася зустріч старшокласників однієї з київських шкіл із працівниками Київського міського центру зайнятості на тему «Вивчаємо, аналізуємо, обираємо!».

     Підлітки дізналися, як обрати не просто цікаву для себе, а й затребувану на ринку праці професію. Гості розповіли про формулу вибору спеціальності «Хочу, можу, треба»; пояснили, що таке «план Б», і чому він має бути завжди. Старшокласники отримали дієву пораду щодо створення продуктивної професійної стратегії для досягнення особистого успіху. Дізналися про унікальну можливість отримання коштів для започаткування власного бізнесу та особливості пошуку першої роботи.

     Приємним доповненням зустрічі стало інформування про професії майбутнього. Читачі ознайомилися з новітніми професіями та передовим досвідом інших країн.

     Зацікавила підлітків і тематична книжкова виставка про різноманітність професій. Зустріч пройшла насичено і з користю.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей