Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
365 днів героїзму. Хроніки перемог

     24 лютого 2023 року... Ми вистояли. Ми стали сильнішими. Мужнішими. Міцнішими. Згуртованішими. Незламними. Ми об’єдналися задля великої ПЕРЕМОГИ. І всі 365 днів заради неї, великої, ми творили щодня перемоги маленькі.

     Доплітали ще одну маскувальну сітку, відправляли чергову партію окопних свічок, збирали книги для зруйнованих бібліотек, шили спеціальний одяг для поранених, які лікуються у шпиталях, створювали малюнки, обереги, збирали гуманітарну допомогу для людей із визволених територій, корми для тварин, пекли печиво на Різдво для воїнів, робили енергетичні батончики, влаштовували благодійні аукціони і ярмарки, грали у шашки, а зароблені кошти донатили волонтерам на дрони, тепловізори, автомобілі і броніки…

     І це ми зараз говоримо про бібліотеки. Про дитячі бібліотеки. І про нашу – Національну бібліотеку України для дітей. Тому що бібліотекарі, як усі українці, стали на свою бойову вахту з перших днів повномасштабного вторгнення. І гідно тримали і тримають книжковий стрій! І цілком заслужили своє горде звання – Книжкові Сили України!

     Ми не підсумовуємо, а згадуємо, про те, як ми змінилися. Які нові патріотичні проєкти народилися за цей рік і як відгукуються вони у серцях наших читачів. Як щиро і щедро юні українці долучаються до благодійності, не втомлюючись малювати, писати, робити обереги на передову для воїнів. І ми дуже радіємо з того, що українські діти розуміють: НАЦІЯ, яка читає – НЕПЕРЕМОЖНА!

     Гідність, честь, героїзм, відвага,
     Мужність, сила, любов і звитяга.
     Україна - велика держава,
     Батьківщині - хвала і слава!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей