Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Розкопки». Історико-археологічний лекторій для підлітків

     Для усіх, хто цікавиться історією нашої країни, зокрема Києва, з березня 2023 року у бібліотеці стартує нове читацьке об’єднання для підлітків у форматі лекторію «Розкопки».

     Наші розкопки цікавих та маловідомих фактів, подій, біографій історичних персон ми здійснюватимемо під наглядом та керівництвом досвідчених фахівців – археологів, істориків, дослідників та письменників. Адже автори історичних творів при написанні своїх книг глибоко занурюються у тему, працюють в архівах, бібліотеках, щоб поданий матеріал був максимально точним.

     Розпочинаються зустрічі лекторію із давніх сторінок історії нашого міста. 1 березня о 13.00 запрошуємо читачів до археологічної експедиції разом з археологом, істориком, охоронцем пам’яток Євнікою Ліньовою. Розмова йтиме про археологічні розкопки на Подолі, історичні відкриття на території Києва. Ми детально вивчимо карту стародавнього Києва та дізнаємося про маловідомі історичні факти і події з перших вуст – від людини, яка була учасником та керівником багатьох археологічних експедицій як в Україні, так і за її межами, входила до штабу з відтворення Михайлівського Золотоверхого монастиря, Успенського собору у м. Києві та Володимирського собору в Херсонесі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей