Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Мандрівки Україною

           Продовжується співпраця Національної бібліотеки України для дітей та Департаменту з питань виконання кримінальних покарань Міністерства юстиції України. Чергова онлайн-зустріч на платформі Zoom 24 лютого була присвячена княжому місту Острогу.

           У рамках циклу «Мандруємо містами України» бібліотекарі презентували для неповнолітніх, які знаходяться зараз в установах виконання покарань, розповідь про історію стародавнього міста, великий рід Острозьких та їхній величезний внесок у розвиток України. Саме завдяки князям місто Острог було головним осередком української освіти і книжності. Підліткам продемонстрували книги про місто, князів Острозьких, Острозьку академію.

           На зустрічі були присутні вихованці із різних областей України, до лекції долучилися із Києва, Львова, Луцька, Вінниці, Хмельницького, Чернігова, Житомира, Одеси, Сум, Кропивницького, Харкова та Тернопільської області. Співпраця продовжиться і надалі, адже підлітки повинні знати історію своєї країни.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей