Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Як Юрій Дяк розкачував хвилю Штрассера у бібліотеці

           1 березня учні старших класів гімназії № 172, Дитячої інженерної академії та школи № 163 зустрічали весну разом із відомим актором театру і кіно Юрієм Дяком у бібліотечному проєкті «Україна читає дітям».

           Юрій Дяк відомий за серіалами «Козаки. Абсолютно брехлива історія» та «Морська поліція. Чорноморськ». Він не тільки актор, а й викладач акторської майстерності, захоплюється співом, грою на гітарі та розмальовкою писанок на Великдень. І як свідома відповідальна особистість він підійшов до проєкту «Україна читає дітям» досить серйозно, обравши уривок зі світового бестселера Тода Штрассера «Хвиля».

           За словами Юрія, у дитинстві за шкільною програмою він майже не читав книжок, тому зараз вже у зрілому віці надолужує і відкриває для себе шедеври світової та української літератури. Тому досить наполегливо і переконливо він закликав дітей не втрачати можливість знайомитися із книжками саме зараз, відкривати світи та поринати у безодню мудрого слова, щоби не йти по життю навпомацки. І що найголовніше, обирати свій шлях і призначення якомога раніше, знаючи, чого саме хочеш ти від життя, а не хтось для тебе, навіть якщо це твої рідні та любі батьки.

           Плідна та конструктивна бесіда, після читання Юрієм уривка з роману «Хвиля», тривала близько години… Аудиторія школярів виявилася напрочуд допитливою і розпитувала гостя проєкту геть про усе, що її цікавить… А наприкінці зустрічі всі сфотографувалися із героєм фільмів та взяли у нього автограф на згадку про надихаючу та мотивуючу розмову про життя, його сьогодення та перспективи майбутнього, яке творити звісно ж молодим.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей