Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робототехніка для дітей від 6 до 10 років

           Вітаємо вас на навчальному курсі з робототехніки для дітей віком від 6 до 10 років! Цей курс розроблений спеціально для того, щоб навчитися створювати роботів за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0 та програмувати їх для виконання різних завдань.

           Під час курсу діти вивчатимуть основи робототехніки та програмування, збиратимуть та програмуватимуть своїх власних роботів та виконуватимуть цікаві завдання, що допоможуть розвивати їхні творчі та аналітичні здібності.

           Конструктор LEGO Education WeDo 2.0 дозволяє створювати різноманітні вироби, від простих машин до складних роботів, та програмувати їх для виконання різних дій. Діти зможуть використовувати цей конструктор для створення різних типів роботів, що виконуватимуть завдання: підйом вантажу, рух по лінії та багато інших.

           Наші обізнані тренери мають досвід у роботі з дітьми та знають, як зробити курс цікавим і зрозумілим для кожної дитини. Вони проводять заняття у групах, де діти спілкуються та допомагають один одному в розв'язанні завдань.

           Якщо ваша дитина обожнює LEGO та цікавиться робототехнікою, то цей курс стане для неї чудовим вибором. Дитина зможе розвивати свої технічні та програмувальні навички, а також поглибити знання про робототехніку та механіку. Не пропустіть свій шанс долучитися до курсу з робототехніки, записуйте свою дитину на заняття прямо зараз, просканувавши цей QR-код!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей