Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Цукровий Півник

     Перший маленький ювілей — це завжди прекрасно, а особливо, коли дитяча книга не просто існує, а постійно подорожує від одного читача до іншого, її слухають, переглядають та обожнюють не тільки дітлахи, а й дорослі. А для того, щоб доля нагородила книгу таким щасливим життям, вона має прийти у світ за допомогою своїх надзвичайно талановитих «батьків»: письменника, ілюстратора й багатьох інших спеціалістів зі створення та розповсюдження книг. І саме цьогоріч ми хочемо привітати видатного письменника сучасності Юрія Винничука, який створив дивовижну казку «Цукровий Півник», котра ось уже 5 років користується популярністю серед малечі.

     Ця історія приваблює читачів вихованістю та чемністю головного героя — Цукрового Півника. Він дуже приязний і вірить у те, що всі навколо мають бути такими ж, тому і довіряє оточуючим. Він добрий та порядний і цьому вчить маленьких читачів. Хоча, як показує фінал твору, навколишній світ не завжди такий хороший, як здається на перший погляд. Іноді він доволі підступний і несправедливий до тих, хто аж ніяк цього не заслуговує.

     Ми щиро вітаємо творців книги «Цукровий Півник» з ювілеєм та сподіваємося, що чудовий тандем, де автор — талановитий та неординарний письменник Юрій Винничук, а ілюстратор — креативний та творчий художник Кость Лавро, ще багато разів здивує нас особливими ідеями та захоплюючими книгами для дітей.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей