Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Поетичні обрії

     21 березня увесь світ вшановує її величність Поезію. Наша країна з 2004 року також доєдналася до цієї традиції. Відтоді у цей день бібліотекарі із задоволенням популяризують поетичні твори, знайомлять читачів із письменниками — сучасниками та класиками української літератури. І це надзвичайно важливо! Адже так ми прививаємо у малят любов до читання та вкотре переконуємо їх, що кожен вірш вартий уваги та несе важливу місію: стає відповіддю на глибокі духовні питання, змушує замислитись про людські цінності або ж просто підіймає настрій, коли на душі сумно.

     Сьогодні за традицією до поетичної мандрівки доєдналися учні однієї з київських шкіл. Вони із захопленням процитували вірші улюблених поетів, ознайомилися із поезіями сучасних митців, розглянули літературні новинки, представлені на виставці. Також переглянули випуск онлайн-проєкту «Віршик зранку до сніданку», після чого зрозуміли, що в бібліотеці можна не лише читати, а й знайомитися з новими творами через цікаві відеороботи, створені працівниками відділу. Діти дуже надихнулися цікавою інформацією, тому із задоволенням прийняли пропозицію спробувати самостійно створити римовані рядки. Виконавши кілька веселих підготовчих завдань, школярики чудово віршували, що надихнуло і їх, і вчителів, і бібліотекарів творити, читати, вивчати та захоплюватися поезією ще більше.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей