Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Категорично забороняється

     Щороку 4 квітня відзначається Міжнародний день просвіти з питань мінної небезпеки та допомоги у розмінуванні. Свято започаткувала Організація Об’єднаних Націй резолюцією від 8 грудня 2005 року, аби привернути увагу людства до проблеми мінної загрози та покращення поінформованості суспільства щодо загрози вибухових пристроїв та пошук методів їхнього знищення на території держав.

     В умовах війни, яка триває, Україна є однією з найбільш замінованих країн у світі. Багато боєприпасів залишаються нездетонованими після ворожих обстрілів росії. Вони створюють серйозну загрозу здоров’ю і життю цивільного населення. Саме тому поінформованість у сфері мінної небезпеки є дуже важливою. Особливо це стосується поінформованості дітей.

     21 березня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбулася зустріч «Категорично забороняється». Представники ДСНС, використовуючи відеоролики, плакати та буклети, навчали дітей основним правилам з мінної безпеки. Окремо гості звернули увагу читачів на підозрілі предмети, які можна знайти на вулиці та у парку, вказали на їх зовнішній вигляд і ознаки небезпеки.

     Сподіваємося, діти усвідомили, що поінформованість та дотримання особистої безпеки можуть зберегти найцінніше – життя.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей