Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Біоетик, екопровідник та інші

     23 березня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку в рамках програми «Кроки до професії» відбулася зустріч старшокласників із представниками Київського міського центру зайнятості «Біоетик, екопровідник та інші».

     Під час зустрічі підлітки дізналися про професії майбутнього, передумови виникнення нових спеціальностей, а також про те, як серед розмаїття упізнати свою. Гості звернули увагу читачів на зміни на професійному ринку праці, що ставлять нові виклики перед молоддю, і це не тільки поява нових спеціальностей, а й нові якості фахівців. Людина, яка вміє контролювати свої емоції і легко співпрацює з іншими учасниками команди, – це пів справи для отримання вакансії, потрібен ще високий рівень професійної освіти та знання мов.

     Завдяки цим факторам ви будете бажаним спеціалістом на світовому ринку праці, і географія знаходження вакансії не має значення.

     Корисним завершенням зустрічі стало знайомство із тематичною книжковою виставкою.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей