Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Найдовше місто Європи – Кривий Ріг

     Україна – це країна з багатою історією, де прекрасно гармоніюють віковічні гори та швидкоплинні ріки, темні печери і широкі степи, розкішні палаци, нездоланні замки, затишні містечка і гучні мегаполіси...

     Україна – це край, де пам’яток стільки, що вистачить на роки мандрівок. Отож, сьогодні другокласникам однієї з київських шкіл випала нагода здійснити віртуальну подорож до одного з найбільших міст обласного значення нашої країни – до Кривого Рогу.

     Під час заходу школярі послухали легенду про виникнення міста, про те, що це єдине місто України, де є підземний трамвай – метротрам, та найбільший квітковий годинник у Європі. Саме тут є одна із найглибших залізорудних шахт світу, глибина якої сягає 1580 метрів!

     А ще маленькі читайлики переконалися, настільки цікаво заглиблюватися у минувшину рідного краю та відчувати й примножувати велич сьогодення. Слайд-презентація та ґрунтовно підготовлена книжкова виставка допомогли яскраво відтворити своєрідний портрет Кривого Рогу.

     Ви любите подорожувати, відкривати нові місця та дізнаватися про їхню історію? Тоді приходьте до бібліотеки і за допомогою цікавих книг ви зможете віртуально побувати в багатьох куточках нашої України, тому що наразі мандрувати наживо через війну ми не можемо.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей