Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Ой, болить у мене зуб!»

     7 квітня, у Всесвітній день здоров’я, у читальному залі для дітей дошкільного та молодшого віку для третьокласників однієї із київських шкіл відбулася тепла та цікава зустріч-консультація зі стоматологом «Ой, болить у мене зуб!». На захід завітала справжня зубна фея – стоматолог із багаторічним досвідом роботи, директор родинної стоматології «Стомасвіт» Світлана Медведенко. Пані Світлана розповіла допитливим хлопчикам та дівчатам про сучасні методи в роботі стоматологів, щоб маленькі відвідувачі почувалися спокійно та впевнено, пам’ятали про вчасне відвідування лікаря. В гості до дітей також завітав неслухняний дракончик, який не любив чистити зубки і в нього сильно болів зуб. Наша гостя оглянула хворого та безболісно видалила йому хворий зуб.

     Під час зустрічі діти із задоволенням переглянули відеопрезентацію книжок «Усе про зуби», підготовлену нашими бібліотекарями. Приємно, що їх не злякала «показова щелепа», на якій пані Світлана демонструвала, як слід правильно чистити зубки та обирати зубні щітки за віком. Діти залюбки давали правильні відповіді на запитання вікторини. А естафетна гра «Корисні продукти» допомогла дітлахам дізнатися, які треба вживати продукти, щоб зберегти своє здоров’я.

     Переглянувши мультфільм «Пташка Тарі», діти пообіцяли нашій гості, що обов’язково будуть слідкувати за своїми зубками, вчасно ходити до лікаря. Насамкінець учні отримали чудові подарунки від стоматологічної клініки «Стомасвіт» та подарункові сертифікати на безкоштовний огляд у стоматолога.

     Тепер ми можемо бути певні – зубки у наших читачів будуть здорові! А якщо ви ще й почитаєте книги із фондів нашої бібліотеки на цю тему, то це допоможе вам надовго зберегти вашу усмішку білосніжною!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей