Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Детективи звідусіль!

     25 квітня у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку відбулася презентація нової книги відомого письменника, журналіста, кінодраматурга Андрія Кокотюхи із циклу «Детективи звідусіль» від видавництва «Ранок» — «Горобці проти Опудала».

     Всім любителям таємниць, інтригуючих подій та надзвичайних розслідувань було сьогодні дуже цікаво, адже вони мали змогу дізнатися від нашого гостя, чим жанр детективу відрізняється від інших жанрів. А ще діти розгадали невеличке детективне завдання від письменника, дали правильні відповіді на запитання вікторини, за яку кожен клас отримав подарунок від видавництва — примірники нових книжок. Для того, щоб дізнатися назву нового захмарного дитячого детектива Андрія Кокотюхи із циклу «Детективи звідусіль», що презентували юним книголюбам, потрібно було скласти пазл — обкладинку книги «Горобці проти Опудала».

     Уявляєте, ця книга вже 95 у творчому доробку автора, адже недаремно він став «Золотим письменником України» в 2012 році. Також учні з цікавістю ознайомились із книгами Андрія Кокотюхи, що були представлені на виставці «Книжковий паркан».

     Письменник розповів школярам про свої плани на майбутнє — створити ще багато дитячих детективів.

     Чекаємо на нові карколомні пригоди від Андрія Кокотюхи!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей