Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
З візитом до бібліотеки завітав французький фотограф Алан Комбеморель

     26 квітня з дружнім візитом до Національної бібліотеки України для дітей завітав французький фотограф, гуманітарний працівник Алан Комбеморель. Генеральний директор Алла Гордієнко провела для зарубіжного гостя екскурсію бібліотекою, презентувала нові проєкти і програми та розповіла про діяльність закладу і мережі в умовах воєнного стану.

     Пан Алан 11 місяців пропрацював в Україні у французькій неурядовій організації ACF (Action Against Hunger). Під час цієї місії у нього народилася ідея створення фотопроєкту про нашу прекрасну Україну. Він хоче у світлинах розповісти історії незламних людей і організацій, які у неспокійні та важкі часи не схилили голови, згуртувалися, мобілізувалися і ведуть успішну боротьбу з ворогом на культурному фронті. У цих історіях добро перемагає зло, а світло – темряву і страх.

     Ми радіємо, що саме наша книгозбірня стане стартовим майданчиком для реалізації цього амбітного мистецького проєкту.

     Зустріч залишила приємний післясмак: Алан вражений нашою роботою та інтер’єрами; подарував нам новий французький роман Наталі Ашард «Les Crevards»; навчився вимовляти кодове слово «паляниця»; охарактеризував Кімнату казок як симбіоз скульптури, архітектури, живопису, музики, літератури тощо.

     А ще пан Алан теж долучився до вишивання сорочки Залужному, наголосивши, що спрацювали гени бабусі, яка була неймовірною рукодільницею-вишивальницею.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей