Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Всеукраїнський онлайн-захист Інноваційних Проєктів з робототехніки

     З радістю повідомляємо вам про успіхи наших активних учасників науково-пізнавального об'єднання «Robotics» Марійки та Данила Пустильніків. Протягом кількох років вони покращували свої знання з робототехніки та моделювання, а також досліджували актуальні теми сезону.

     У минулі вихідні, 22 квітня, команда робототехніків «Super Сhildren», до якої входять Марійка та Данилко, взяла участь у Всеукраїнському онлайн-захисті інноваційних проєктів за темою сезону 2022-2023 SUPERPOWERED та отримала відзнаку у номінації «Основні цінності»!

     За час роботи над проєктом діти детально вивчили різні джерела енергії, її накопичення та розподіл. Вони обговорювали ідеї, ділилися думками, обирали найкращі та записували їх у «Зошити інженера».

     Команда «Super Children» разом із 30 командами з усієї України презентувала свій інноваційний проєкт з покращення енергетики під час онлайн-захисту. Національна бібліотека України для дітей щиро вітає Марійку та Данилка з перемогою та висловлює щиру вдячність організаторам @FIRST in Ukraine за надзвичайно енергійний та інноваційний день!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей