Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Малюк Котя» відсвяткував ювілей

     Ось вже 20 років поспіль Всеукраїнський журнал для маленьких розумників, розрахований на дітей до 9 років, допомагає з перших років життя пізнавати навколишній світ з позитивного боку, а також добре розважатися з користю для себе. Редакція використовує сучасний підхід до розвитку дитини, поєднуючи корисні завдання з веселощами, завдяки чому дитина непомітно для себе тренується читати і писати, засвоює основи англійської мови та природознавства, математики й логіки, розвиває пам'ять і дрібну моторику рук.

     Головний персонаж журналу – маленьке біле кошеня на ім'я Котя разом зі своїми творцями – Ольгою та Анатолієм Лапушеними у неділю завітали до читачів нашої бібліотеки на «Корабель читання для сімейного єднання», щоб відсвяткувати свій ювілей. Дітки разом із батьками привітали іменинника урочистою піснею, переглянули відеовиставу «Народження Коті», створену бібліотекарями відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку за однойменною казкою О. Лапушени. Видавці журналу розповіли гостям про ідею створення журналу, його цікаві рубрики та запропонували переглянути сторінку Коті на YouTube-каналі, щоб прослухати у виконанні білого пухнастика та його друзів патріотичну пісню «Ой у лузі червона калина». Як на справжньому дні народженні малята весело погралися із пані Зеброю та отримали від видавців подарунки – нові примірники журналу «Малюк Котя».

     Від щирого серця бажаємо журналу процвітання, нехай Котя і надалі допомагає маленьким читачам поринути у цікавий та захопливий світ знань, стане вірним другом і провідником у навколишньому світі!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей