Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Камуфляж. Історії нескорених» з Дмитром Лінартовичем

     4 травня о 12.00 запрошуємо на унікальну зустріч у рамках проєкту сторітелінг-клубу «Камуфляж. Історії нескорених» з Дмитром Лінартовичем, українським актором театру, кіно та дубляжу, зіркою фільмів «Толока», «Обмін», «ТойХтоПройшовКрізьВогонь».

     У перші дні повномасштабного вторгнення росіян актор записався до ТрО, аби захищати Київ. Після зачистки столиці пішов служити у десантно-штурмові війська України, попередньо закінчивши відповідні курси. Спочатку потрапив на херсонський напрямок, потім – на донецький у Бахмут. Далі був направлений у Соледар, де отримав важке поранення. Зараз Дмитро пише військові пісні, які викладає на своєму YouTube-каналі.

     Ще одна неповторна подія відбудеться цього дня – презентація пісні-співанки, яку написали бібліотекарі. А виконає її віддана читачка бібліотеки,і талановита скрипалька Мирослава Сологуб. Пісню-співанку створили до проєкту «Вишиванка для Залужного». Близько 3 місяців діти-читачі, батьки, бабусі, міжнародні гості, дипломати, військові, волонтери, письменники та бібліотекарі з усієї країни вишивали унікальну рукотворну сорочку для головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

     Чекаємо вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 6/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей