Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Стильно та сучасно

     Професії модельєра, стиліста, дизайнера – сучасні та трендові. Наших українських представників неймовірно цінують у світовій моді, а їхні вироби припали до душі багатьом зіркам і відомим особистостям. Ці сучасні й талановиті люди прославляють нашу країну. Жовто-блакитні кольори зараз майорять в одязі по всій планеті, а сукні з українською вишивкою – це дорогий бренд.

     У читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку 11 травня відбувся літературно-модний бренд «Стильно та сучасно» з панянками київського ліцею, на якому вони більше дізналися про творчі й цікаві професії, пограли у гру «Модна панночка, яка вона?», переглянули мультфільм «Корисні підказки», а ще почитали книгу Оксани Караванської «Стильна книжка для панянки», яка дає поради, як через одяг можна проявити себе, і якою повинна бути сучасна та стильна дівчинка. Також бібліотекар ознайомила юних читачок із книгами про моду і відомих дизайнерів, представлених на виставці.

     Під час майстер-класу, на якому розфарбовували малюнки сучасно одягнутих підлітків, дівчата відчули себе справжніми майстрами. Наприкінці зустрічі відбулося дефіле, і наші панночки виконали це завдання на «відмінно».

      Діти у майбутньому пообіцяли вибрати для себе цікаві професії, які допоможуть людям побачити красу у звичайних речах і зроблять їхнє життя яскравішим і комфортнішим.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей