Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ті, що бережуть історію

     Кожен прагне стати особливим. А особливими для кожного народу є його історія і культурна спадщина.

     17 травня, напередодні Міжнародного дня музеїв, у рамках програми «Кроки до професії» у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбулася зустріч «Ті, що бережуть історію».

     Восьмикласники однієї з київських шкіл зустрілися з працівником Національного заповідника «Софія Київська» Іриною Абрамовою. Розпочалася зустріч із захоплюючої відеоподорожі заповідником, основна споруда якого внесена до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО. Підлітки дізналися, що такі храми стали основою національної культури, центрами духовного життя, осередком для проведення державних зустрічей на рівні перших осіб, місцем, яке поєднує різні покоління в єдине українське суспільство.

     Гостя розповіла, з чого потрібно починати шлях музейного працівника, скільки потрібно знати, щоб працювати у музеях такого рівня. Але для юнаків і дівчат, які цікавляться мистецтвом, історією, іноземними мовами, археологією та наукою, наполегливих і творчих, не існує перепон на шляху до мрії.

     Яскравою ілюстрацією до зустрічі стала виставка книг та альбомів різних музеїв України з фонду бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей