Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Засідання Почесного журі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Вільнюсу – 700»

     Мабуть, усі вже зачекалися результатів Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнку «Вільнюсу – 700» з нагоди відзначення 700-річчя столиці Литовської Республіки?


     Отже, 23 травня у Національній бібліотеці України для дітей відбулося засідання Почесного журі Конкурсу, у складі якого працювали: Юргіта ЯНКУНЄНЄ, Радниця Посольства Литовської Республіки в Україні, голова журі; Рената КАНАРСЬКА, Секретар Посольства Литовської Республіки в Україні; Алла ГОРДІЄНКО, генеральний директор НБУ для дітей, президент Української секції Міжнародної ради з дитячої та юнацької книги (UA IBBY), заступник голови журі; Костянтин ЧЕРНЯВСЬКИЙ, голова Національної спілки художників України; Тетяна КУЗІЛОВА, завідувач відділу науково-методичної роботи і бібліотечного маркетингу НБУ для дітей, секретар журі.


     У Конкурсі брали участь діти 6-18 років у 3-х вікових категоріях: читачі-учні 1-4 класів; читачі-учні 5-7 класів, читачі-учні 8-11 класів.

     Усього — 2829 учасників. На фінальний тур у НБУ для дітей надійшло 154 малюнки. Саме з них Почесне журі конкурсу обрало найкращі роботи і визначило переможців, яких оголосять 1 червня.

     Ще трохи часу – і ви про все дізнаєтеся. Щасти усім фіналістам!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 15.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей