Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Виставка творчих робіт «Казкові простори»

         У виставковій залі Національної бібліотеки України для дітей з 10 квітня до 10 травня експонується виставка творчих робіт «Казкові простори» студентів другого курсу груп «Образотворче мистецтво» та «Декоративно-прикладне мистецтво» Київського індустріального фахового коледжу Київського національного університету будівництва і архітектури.

        Ця виставка – спільний проєкт студентів другого курсу та Анни Володимирівни Коваль-Цепової, кураторки і викладачки спеціальної дисципліни «Композиція і проєктування», створений протягом 2023-2024 навчального року. Роботи виконані у різних авторських стилях переважно акрилом та гуашшю, технікою колажу та пап’є-маше.

        Студенти Київського індустріального фахового коледжу КНУБА представили ілюстрації до своїх улюблених казок, а також тематичні серії робіт для інтер'єру. Тож недаремно презентувати художній доробок вирішили саме у НБУ для дітей, щоб поділитися своїм творчим баченням із юними читачами бібліотеки. У творах виставки – сучасне переосмислення і авторські інтерпретації до таких відомих казок як «Кіт у чоботях», «Червона Шапочка» Шарля Перро, «Феї казкового світу Дінь-Дінь» Сьюзан Амеріканер, «Пітер Пен і Венді» Джеймса Метью Баррі, «Аліса в країні чудес» Льюїса Керрола, «Тім Талер, або Проданий сміх» Джеймса Крюса, «Чарлі і шоколадна фабрика» Роальда Дала, японської казки «Чарівний каптур» тощо.

        Сподіваємося, що свіжий погляд на знану з дитинства класику буде цікавим для кожного, хто відвідає виставку.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей